Στόχος ο Θεσμός της Παρέλασης και ΟΧΙ η διαμαρτυρία-αποδοκιμασία των βουλευτών στην Χίο,έτσι ακριβώς το είχαμε προβλέψει.

Posted on
  • Κυριακή 25 Μαρτίου 2012
  • by
  • Chios Patriots
  • in

  • Όπως είχαμε προβλέψει,δυστυχώς στόχος των διαδηλωτών (η μεγαλύτερη μερίδα προέρχεται απο συγκεκριμένο χώρο μιας κι ελέγχει και ορισμένα εργατικά σωματεία) ήταν να γίνει μπάχαλο η παρέλαση.
    Έτσι οι αγανακτισμένοι κι έτοιμοι να αποδοκιμασουν τους πολιτικούς,όχι αυτούς που συναντούν καθημερινά ή πίνουν και καφε(της τοπικής αυτοδιοίκησης δηλαδή) αλλα του βουλευτές,δεν πήγαν ούτε στην Ιερά Μητρόπολη ή στο Ηρώων που ήταν οι βουλευτές αλλα στην Παρέλαση που ήταν κι ο στόχος τους.
    Δυστυχώς γι αυτούς ήταν με το ζόρι 100 δεν προσμετραμε τους ναυτικους μας που ήταν στα γραφεία του μαρτυρίου τους,δηλαδή του χρυσοπληρωμενου απο το υστέρημα τους ΝΑΤ.
    Χιλιάδες κοσμου ήταν εκει για να εορτασει την Εθνική μας Εορτή και να καμαρωσει τα παιδια του και τις Ένοπλες Δυναμεις και περίμενε μισή ώρα περίπου μέχρι να αποτύχει η αποπειρα διάλυσης της παρέλασης απο συγκεκριμένους διαδηλωτές που απέτυχαν να χρησιμοποιήσουν την δικαιολογημένη οργή του κοσμου απέναντι στο μνημόνιο και να ξεσηκωσουν τον κόσμο ώστε να γίνει μπάχαλο η παρέλαση.


    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου