Μόνο πολιτικά αεροσκάφη και γλάροι λέει στα μούτρα των αιρετών των νησιών μας Χίου,Λέσβου Τούρκος αξιωματούχους και αυτοί κάθονται μουγκοί και το ακούνε,απολαύστε ή καλύτερα αηδιάστε.

Posted on
  • Σάββατο 30 Ιουνίου 2012
  • by
  • Chios Patriots
  • in
  • Ετικέτες
  • Ένα περιστατικό που δείχνει εκτός από την αποθράσυνση των Τούρκων(που όλοι την βλέπουμε) αλλά κυρίως την υποτελειακή έως προδοτική συμπεριφορά πολιτικών και θεσμικών φορέων των νησιών της Λέσβου και της Χίου φένεται ξεκάθαρα στο παρακάτω βίντεο.

    Στο παρακάτω βίντεο ο φίλος του Παύλου(έτσι αποκαλεί τον φίλο του βουλευτή Λέσβου με την Νέα Δημοκρατία),ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Σμύρνης(βαθιά πολιτικό πρόσωπο με το κόμμα του Ερντογάν και πιθανόν μελλοντικός πρόεδρος) λέει στα μούτρα όλων ότι πάνω από το Αιγαίο πρέπει να πετούν μόνο πολιτικά αεροσκάφη και γλάροι,όχι μαχητικά.

    Δεν το πιστεύεται?Ναι,αυτό ακριβώς,μας κάνει κουμάντο ο κύριος να μην πετάνε τα μαχητικά μας στο Αιγαίο για να είμαστε φίλοι,έτσι εννοούν την φιλία,κάνοντας κουμάντο στο σπίτι μας.

    Ποια ήταν η αντίδραση των βουλευτών Λέσβου,Δημάρχου αλλά και των θεσμικών παραγόντων?
    Βουβαμάρα μέχρι και κάλυψη από τον συνομιλητή της έδρας,ένας μόνο μη αιρετός κάτι ψέλισε μες στη βουβαμάρα της υποτέλειας των αιρετών των δύο μαρτυρικών ακριτικών νησιών.

    Κατα Κατά άλλα αυτοί οι κύριοι θα κάνουν τους πανηγυρτζήδες στις γιορτές των Ελευθερίων και όχι μόνο,δεν λέμε παραπάνω η εικόνα μιλάει από μόνη της δείτε μετά το 24ο λεπτό τι λέει ο Τούρκος και στο υπόλοιπο δείτε τα κολλητιλίκια με τους αιρετούς και αηδιάστε.




    Ξέρετε κάτι κύριοι κι απευθύνομαι στους αιρετούς και λοιπούς και γενικώς όλα τα νεογιουσουφάκια των νησιών μας που πάνε να ξεπουλήσουν τα πάντα?
    Το Αιγαίο δεν πωλείται με τα εμπορικά σας παζαράκια,διότι ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου